HaagseVaders.nl

LabWest

Maandag 9 Juli 2018
Lab West in Vadercentrum Adam

LabWest is een diagnostisch centrum met ruim 300 medewerkers in de regio Haaglanden. Naast de bloedafnameposten in de ziekenhuizen heeft LabWest talrijke bloedafnameposten in de regio en komen zo nodig onze medewerkers ook bij patiënten thuis.

Gevarieerd onderzoek
De vier laboratoria van LabWest, waar alle bepalingen uitgevoerd worden, zijn gehuisvest in het HagaZiekenhuis (locatie Leyweg en Sportlaan) en het HMC (Lijnbaan en Burg. Banninglaan). In deze laboratoria wordt onderzoek verricht op o.a. bloed- en urinemonsters voor de eerstelijns (o.a. huisartsen) en de tweedelijns (ziekenhuizen) gezondheidszorg. Daarnaast voorziet de trombosedienst van LabWest jaarlijks een groot aantal patiënten in de regio van doseeradviezen voor het innemen van antistollingsmedicatie.

Aanwezigheid LabWest in het Vadercentrum Adam
Iedere maandagochtend van 10.30 – 11.30 is een medewerker van LabWest aanwezig in het Vadercentrum. U kunt hier dan terecht voor uw bloedafname of voor het inleveren van urine / ontlasting.

Zelfmanagement
Bent u trombosedienst patiënt en heeft u interesse in zelfmeten dan kunt u contact opnemen met een medewerker van het zelfmeetteam: T: 070 – 372 0372 of E: zelfmeet@labwest.nl Meer informatie over zelfmeten is te vinden op onze website www.labwest.nl/tdzelfman.pp