Eenmalige activiteiten

 1. Maandag 2 maart, Repair Café in het Vadercentrum Adam. Bezoekers kunnen langs komen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding. Aanvang: 14.00 uur. 
 2. Vrijdag 6 maart vanwege Internationale Vrouwendag op 8 maart drie-gangen-diner TOEGANG ALLEEN VOOR VROUWEN. Aanmelden is verplicht en het begint om 17.00 uur. 
 3. Zondag 8 maart. met een grote groep teamgenoten nemen wij deel aan het CPC-hardloopevenement. Aanmelden deelname is verplicht, maar het staat iedereen vrij ons langs de kant aan te moedigen. 
 4. Vrijdag 13 maart, wegens NL-Doet hebben we in het Vadercentrum en in de Weggeefwinkel tussen 10.00 en 16.00 uur vele activiteiten waar tientallen vrijwilligers aan deelnemen. 
 5. Vrijdag 13 maart, Holi Phagwa feestviering met een multiculturele deelnemersgroep met een dialoog, maaltijd en muziek. Het begint om 17.00 uur en aanmelden is verplicht.
 6. Maandag 16 maart, Repair Café in het Vadercentrum Adam. Bezoekers kunnen langs komen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding. Aanvang: 14.00 uur. 
 7. Zaterdag 21 maart Internationale dag tegen Racisme en Discriminatie. Vanaf 12.00 uur Wereldreis door eigen stad, waarin ook het Vadercentrum is opgenomen. 
 8. Vrijdag 27 maart, i.s.m. Rode Kruis organiseren we voor 100 wijkbewoners een bijeenkomst met een maaltijd en een dialoog over Rode Kruis (meer) bekend te maken in de wijken. Het begint om 17.00 uur en aanmelden is verplicht.
 9. Donderdag 2 april, i.s.m. NL Cares organiseren we vanwege de Nacht van de Vrijwilliger een serie workshops, zoals: vogelhuisje maken, tasjes naaien, breien, koekjes bakken, lassen etc. Het begint om 18.30 uur. 
 10. Vrijdag 3 april, in een multiculturele zetting Paasfeest-viering met een maaltijd en een dialoog. Het begint om 17.00 uur en aanmelden is verplicht.
 11. Vrijdag 10 april, Vrijheidscollege van Shrin Musa in het Vadercentrum. Het begint om 17.00 uur en aanmelden is verplicht.

 

Activiteiten binnenkort

Repair Cafe

Onze facebook pagina