Eenmalige activiteiten…

Maandag 6 januari 2020 begint het Vadercentrum het nieuwe jaar met midwinterhoornblazen   dat behoort tot het immaterieel cultureel erfgoed Nederland. Het Begint om 17.00 uur en aanmelden is verplicht. 

Maandag 6 januari, Repair Café in het Vadercentrum Adam. Bezoekers kunnen langs komen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding. Aanvang: 14.00 uur. 

Maandag 20 januari, Repair Café in het Vadercentrum Adam. Bezoekers kunnen langs komen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding. Aanvang: 14.00 uur. 

Vrijdag 24 januari, een literair driegangendiner in het teken van Turkije en de Turkse literatuur. Vrijwilligers bereiden voor u een maaltijd in de stijl van het Midden-Oosten. Tussen de gangen door maakt u kennis met de Turkse auteur Barbaros Altug. Hij woont op uitnodiging van Writers Unlimited een maand in Den Haag om te schrijven aan zijn nieuwe roman. Hij gaat in gesprek over zijn boeken, over de geschiedenis van zijn land en over het Turkse leven buiten Turkije. De toegang is – inclusief het diner – gratis. De capaciteit is beperkt, dus reserveren is verplicht! Het eten is halal, en op verzoek vegetarisch of vegan. U kunt dat melden bij binnenkomst. Ontvangst vanaf 17.00 uur. De voertaal is Engels, met vertaling naar het Nederlands.

Vrijdag 7 februari is een multicultureel bezoek aan de Synagoge van de Liberaal Joodse Gemeente van Den Haag. Aanmelden is verplicht. 

Activiteiten binnenkort

Repair Cafe

Onze facebook pagina