Eenmalige activiteiten…

Maandag 2 december 2019, Repair Café in het Vadercentrum Adam. Bezoekers kunnen langs komen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding. Aanvang: 14.00 uur.

Woensdag-middag 4 december
 komt naar De Weggeefwinkel. Aanmelden verplicht.

Donderdag 12 december, voorlichtingsbijeenkomst over het houden van post en administratie i.s.m. de Gemeente Den Haag. Het begint om 19.00 uur.

Donderdag 19 december, Repair Café in het Vadercentrum Adam. Bezoekers kunnen langs komen met hun defecte (elektronische) apparatuur, fiets en/of kleding. Aanvang: 14.00 uur.

Dinsdag 24 december gaan om 14.00 uur de deuren van het Vadercentrum wijd open om samen met onze wijkbewoners gezellig bij elkaar te zijn als voorbereiding op de komende feestdagen. In verband met het diner dat rond 16.00 uur zal worden geserveerd is aanmelding verplicht.

Met oud-en nieuw zullen onze vrijwilligers en met name de Buurtvaders op straat zijn te vinden om onze mooie wijk Laakkwartier ook gezellig te houden.

Maandag 6 januari 2020 begint het Vadercentrum het nieuwe jaar met midwinterhoornblazen   dat behoort tot het immaterieel cultureel erfgoed Nederland.

Activiteiten binnenkort

Repair Cafe

Onze facebook pagina