Wij zijn door en wij gaan door!

Toen wij in de winter hoorden dat dit jaar appeltjes van oranje worden uitgereikt aan bruggenbouwers in de buurt konden wij het niet laten onze vinger op te steken.


 Wij doen immers niet anders dan bruggen bouwen. Wij horen de strijd om die prijs aan te gaan.
De laatste maanden namen we de ene na de andere hobbel om dichterbij een felbegeerd Appeltje van Oranje te komen. Op zaterdag 17 juni zette team Vadercentrum zich in om met de overgebleven veertig kanshebbers te strijden. Met succes, want we zijn door en voegden ons bij de laatste tien genomineerden. De jury was onder de indruk van alle activiteiten van het Vadercentrum en de inzet van zoveel vrijwilligers. En dat we in de loop van de 23 jaar van ons bestaan niet alleen voor mannen, maar net zo goed voor vrouwen en jeugd een plek vormen om te integreren, emanciperen en participeren. De finalisten horen op 4 oktober tijdens een bijeenkomst in Paleis Noordeinde wie het Appeltje van Oranje mee naar huis mag nemen. Nogmaals dank voor jullie steun!
Op zich voelen wij dat als een hele eer en zijn net zo gemotiveerd om te strijden voor een inclusieve samenleving in Laak. Dus prijs of geen prijs, Appeltje of geen Appeltje, wij gaan door!

https://www.denhaagfm.nl/dhfm/4722774/vadercentrum-adam-kanshebber-prijs-appeltjes-van-oranje-denken-kans-te-maken