Koning Willem Alexander kwam langs

Woensdag 12 januari 2022 was Koning Willem-Alexander in het Vadercentrum. Als vrijwilliger, jawel! Hij heeft met verschillende werkzaamheden meegedaan.


Na een kopje koffie om 10.00 uur begon hij met de andere vrijwilligers in de Weggeefwinkel. Na de lunch repareerde hij in onze werkplaats een fiets voor de Weggeefwinkel. Hij hielp met recyclen en haalde een aantal oude apparaten uit elkaar om plastic en koper, ijzer enzovoort te scheiden. Hij bleek handig genoeg om in het Repair Café drie verschillende elektrische apparaten te repareren. Zijn laatste klus was het verzorgen van een bijles geschiedenis over het Koninkrijk voor de bijlesleerlingen van het Vadercentrum.

Voordat hij om 17.00 uur het Vadercentrum verliet kreeg hij als dank voor zijn aanwezigheid (en hulp!) cadeautjes van de vrijwilligers, die zij speciaal voor de Koning hadden gemaakt: een tas, muts, sjaal, mondkapjes en het boekje over het Vadercentrum.

We bedanken Koning Willem-Alexander voor zijn harde werken en alle hulp voor de hele dag. De vrijwilligers vonden zijn bezoek in het Vadercentrum erg leuk, na het digitale bezoek van vorig jaar en het bezoek van 17 jaar geleden.