Geen nieuws is goed nieuws / OmroepWest

Tijdens de wereldkampioenschappen voetbal kwam het Laakkwartier nauwelijks in het nieuws. Onze buurtvaders waren alert en veelvuldig op straat te vinden om te kunnen waarnemen of er signalen van onrust konden worden opgevangen. Wij denken dat mede daardoor het Laakkwartier geen landelijke belangstelling kreeg. 
In de loop van de namiddag van Oudejaarsdag kwamen onze buurtvaders een voor een het Vadercentrum binnen. Zoals altijd met Oudejaarsavond: ‘Geen afmelding’. Het Laakkwartier rekent op ze. In de keuken is het druk. De buurtvaders beginnen met een gezamenlijke maaltijd en dat is, zoals ieder jaar op Oudejaarsdag, vis. 
Met verantwoordelijkheidsgevoel vertrokken de buurtvaders rond negen uur de wijk in. Ze splitsten zich op in groepjes om naar de verschillende hen bekende ‘hotspots’ toe te wandelen. Pas toen het helemaal stil was in onze wijk zijn de buurtvaders rond 2.30 uur naar huis gegaan. Ook dit jaar leverden zij hun bijdrage aan een mooie en vooral veilige Oudejaarsavond in onze wijk Laakkwartier. 
Buurtvaders … BEDANKT!

Ook OmroepWest besteedt aandacht aan onze inzet: lees het bericht via deze link